toggle
Hoe werkt dit e-book? PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 14
LaagsteHoogste 

Dit e-book is een studie naar dubbelgangers en de rol die lichaamskenmerken - bij de verificatie van de identiteit - spelen. Ik maak daarbij gebruik van de uitgangspunten van de manuele therapie volgens het Systeem Van der Bijl en van de biometrie.

Na de Inleiding is in Hoofdstuk 1 ruimte gemaakt om kennis te maken met het Systeem Van der Bijl en uit te leggen waar biometrie nu eigenlijk voor staat. Hoe betrouwbaar zijn de biometrische lichaamskenmerken waar we tegenwoordig allemaal - gedwongen - zoveel mee te maken hebben? En, hebben we hier eigenlijk wel van doen met wetenschap in de meest pure vorm? 

Daarna volgt in Hoofdstuk 2 de kennismaking met Rudolf Hess en zijn familie, daaruit blijkt dat de literatuur nog steeds niet al zijn geheimen prijsgaf. Gericht zoeken bracht opmerkelijke zaken aan het licht!

Vervolgens komt in Hoofdstuk 3, dat uit drie delen bestaatde praktische toepassing van de biometrie aan bod. Na de conclusies en de wetenschappelijke verantwoording in Hoofdstuk 4, worden de opgedane ervaringen toegepast in Hoofdstuk 5. Daarin acteren Adolf Hitler, Bernard Montgomery en de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-il.

In Terugblik vat ik de opgedane ervaringen samen. Dit deel kan als voorafje - na de inleiding - gelezen worden om sneller een indruk te krijgen wat zich in het voorgaande afspeelde.

Aan het eind van elk hoofdstuk, of deel daarvan, vindt u een verkorte bronvermelding van de literatuur. De titels van de elektronische bronnen worden daarin cursief en meer uitgebreid weergegeven om verwarring met de gedrukte bronnen te voorkomen. Helemaal achterin dit e-book staat de literatuurlijst in alfabetische volgorde en een lijst van de bronnen die met internet verkregen zijn; ook hier worden de titels cursief weergegeven. De internetadressen van de diverse databanken worden ook vermeld, zodat iedereen zonder al te veel zoekwerk de fotoarchieven vanuit de thuissituatie kan bezoeken.

Tenslotte vindt u in de Appendix een overzicht van de ‘andere soorten manuele therapie’. Daarnaast zijn voor de geïnteresseerde lezer - in de Duitse taal - de volledige sectierapporten van Rudolf Hess opgenomen waaruit niet alleen blijkt dat Hess diverse littekens had, maar vooral dat hij bepaalde verwondingen nooit heeft opgelopen. De rapporten geven tevens voeding aan de veronderstelling dat de hoogbejaarde gevangene op laffe wijze van het leven werd beroofd.

 

Laatst aangepast op maandag, 18 juli 2011 19:44